11 Temmuz 2008 Cuma

İYİ Kİ DOĞDUM BEEENN ;)





Evet bugün benim doğum günüm iyi ki doğurmuşsun beni anne! iyiki oğlum olmuş :)) Allah'ım onu çok seviyorum ya öyle güzel öyle tatlı bir şeyki bu annelik kelimeler bile yetmiyor. eeh yani doğum günümü döndüm dolaştım yine Baran'ıma getirdim ya pes! şimdi bizimkiler bu yazıyı okuyunca kızarlar artık iyiki bi oğlu var diye hehehhh :)) evet iyiki doğdum iyiki doğurdum!!!
valla isterdim ki öyle bir pasta yapmak kendime ama hiç hevesim yok, yada iştahım bilemiyorum diyordum ki tataaammm eşim dün gece pastamı almış üzerine de bir yazı aynen şöyle '' ANNECİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SENİ ÇOK SEVİYORUM, OĞLUN BARAN'' Allahım dedim bu ne?? benım oğlum buymuşte gıtmış babasıyla pasta almış bana :)) çok duygulandım yazıya bilmiyorum işte sizinle paylaşmak istedim.
12 temmuzda kadıkoyde bake shopta buluşma varmış bakalım gidebilicem mi?? gönülümmmm
duyuyon mu beni gızz :) herkes davetliymiş arkadaşlar ilkerinmutfagına tıklayabilirsiniz.




7 YORUM:

Nilay Cinisli dedi ki...

Zuhalciğim,
Sağlık mutluluk dolu oğlun ve eşinle geçireceğin upuzun bir ömür diliyorum sana canım..
İyi ki doğdun..
Kucak dolusu sevgiler bizden kocaman kocaman

Cem Akkılıç dedi ki...

AÇLIK KAMPANYASI

Merhaba,bugün sizin önemli bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum.

Gelin blogunuza bir kampanya ekleyelim.İsmi Aç cocuklara yardım edelim kampanyası.Ben bu duyuruyu yapalı dört aydan fazla zaman oldu ve katılım çok yüksek.

Hergün bilgisayar karşısında saatlerce oturuyoruz ve orayı burayı tıklıyoruz.Şimdi günde sadece BİR TIKLAMA ile aç cocuklara sizde yardım edebilirsiniz.

Dünyada her 3 saniyede bir insan ölüyor açlıktan ve bunların büyük çoğunluğu henüz çocuk.Artık onlar için bir kampanya var!Tamamen ücretsiz!

Sizde bu kampanyayı yayınlayarak hem ziyaretçilerinizi arttırın hemde faydalı işlerinize önemli bir halka ekleyin.

Bu kampanya nedir?

Birleşmiş Milletlerin Açlık Sitesine Girin.

Orada Göreceğiniz Sarı Düğmeye Tıklayın.Dünyanın Herhangi bir Yerinde Aç Bir insan Yiyecek Alıyor. Size Hiçbir Maliyeti Yok, Yiyeceğin Parası Reklam Logolarını Görmeniz ile Reklam Yapan Sponsorlar Tarafından Ödeniyor,Tüm Yapacağınız Bu Siteye Girmek ve Yiyecek Bağışla Help Feed The Hungry) Düğmesine TIKLAMAK. Bir Saniye Sürüyor, Günde Sadece Bir Kere Bağışta Bulunabiliyorsunuz.İşte bu kadar kolay!

Nasıl yayınlayacaksınız?

Sitenin linkini aşagıda yazdığım bloglarımdan edinebilirsiniz ya da kolaylık olması için
cagdasdrama@gmail.com adresimden gereken HTML dosyasını gönderebilirim.Bir mail atmanız yeterli.(Yorum kısımlarından HTML dosyaları teknik olarak yollanmıyor çünkü)

Not: Kampanyayı yayınlayan siteleri kendi blogum da Onuncuköy de asiller listesi adı altında yayınlamaktayım.Burada ki amaç katılımcıların çokluğunu gösterebilmek.Siz de kampanyayı yayınladığınız taktirda lütfen cagdasdrama@gmail.com adresime web sayfanızın linkini içeren mailinizi yollayın ve listede adınız yer alsın.

Cem Akkılıç

Kampanya detayları için;

Onuncuköy
http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/2008/03/alik-kampanyasi.html

Kampanyayı blogunda yayınlayan ASİLLER Listesi (LÜTFEN ASİLLER LİSTESİNE GÖZ GEZDİRİNİZ.)Orada karşılıksız olarak blogların linklerini yayınlıyorum.

http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/
2008/03/alik-kampanyasi-ve-asiller-listesi.html

Önemli not:Kampanyayı yayınlamak isterseniz kolaylık olsun diye HTML dosyasını gönderebilirim.Tamamen size kalmış bir durum.

Cem Akkılıç Onuncu köy

Tuğba dedi ki...

Nice senelere:)
Geçmiş olsun dileğin için çoook teşekkürler canım.

ab-ı hayat dedi ki...

Merhaba,


Yeni yaşın güzellikler getirsin sana ve sevdiklerine...Benim minik kızım da 10 temmuz doğumlu:)))

Seninle hemşehriyiz (annenin Çorum'lu olduğunu yazmışsın),ben de Çorumluyum ve şuan Çorum da yaşıyorum.



sevgiler...

pelince dedi ki...

Nice mutlu senelere.....Her gün yaş günün kadar neşe dolu olsun...
Sevgilerimle..

ab-ı hayat dedi ki...

Merhaba Zuhal,

Ben Kargı'lıyım,ailem İstanbul da yaşıyor.Şu an eşimin görevi nedeniyle Sungurlu da oturuyoruz:)), annenin memleketinde.


sevgiler...

EZGi :)) dedi ki...

merhaba canım doğum günün kutlu olsun saglıklı,mutlu,huzurlu,herşeyin gönlünce olduğu güzel günler diliyorum kocaman sevgiler