30 Mayıs 2008 Cuma

HİNDİSTAN CEVİZLİ ÇATLAK KURABİYE


Malzemeler
  • 1 paket yumuşak margarin
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 yumurta akı
  • 1 çay bardağı hindistan cevizi
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 kabartma tozu
  • 1 vanilya
  • aldığı kadar un

yaplışı:

margarin ve pudra şekerini krema olana kadar yoğurun. sıvı yag, hindistan cevizi, yumurtayı ekleyin yoğurun. elenmiş un ile birlikte kabartma tozunu vanılyayı ekleyin yogurun. ufak parcalar kopararak elınızle şekillendirin. yağlanmış tepside ısıtılmış fırında 175 derece pişirin




2 YORUM:

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

Merhaba, kurabiyeler nefis görünüyorlar ellerine sağlık.

gülşah dedi ki...

canım benim elleirinw sağlık hepsi mükemmel görünüyolar sitene girince acıkıp cıkıyorum:D