MALZEMELER
- 200 ml sıvı krema (ben tikveşli marka kullandım)
- 2 paket sade veya kakaolu petibör bisküvi
- yarım su bardağı hindistan cevizi
- yarım su bardağı kıyılmış ceviz içi ve 1 su bardağı toz şeker
- üzeri için hindistan cevizi
- istege baglı toz kakao 1 tatlı kaşıgı
YAPILIŞI : Derin kaba kremayı döküyoruz.petibörleri elimizle yada doğrayıcıdan pasracalı
yoruz.ben bezın arasında kırdım hepsını.bunu sıvı kremaya ekleyip yoğuruyoruz. karışıma cevız ve hındıstan cevızlerını ve 1 su bardağı toz sekeri eklıyoruz.elimizle şekıl vererek cevız buyuklüğünde toplar hazırlıyoruz.ve hındistan cevızıne bulayıp servis ediyoruz. afiyet olsun
5 YORUM:
canım çok guzel olmuş ellerıne saglık.
acaba cevızde içine koyulabılırmı
rukiye ciğim, evet ıstersen ıcıne cevız katabilirsin. Berna cım yorumun ıcın teşekkur ederım.
ellerınıze saglık zuhal hanım blogunuz da hayırlı olsun yeni tarıflerınızı sabırsızlıkla beklıyoruz.
mor menekşe, teşekkür ederım.
Yorum Gönder