16 Şubat 2008 Cumartesi

HİNDİSTAN CEVİZLİ TOPLAR

Bunları mevlüdümüz için hazırlamıştım.enfestiler, lokum gibi olmuş dedi misafirlerim :))

MALZEMELER



  • 200 ml sıvı krema (ben tikveşli marka kullandım)

  • 2 paket sade veya kakaolu petibör bisküvi

  • yarım su bardağı hindistan cevizi

  • yarım su bardağı kıyılmış ceviz içi ve 1 su bardağı toz şeker

  • üzeri için hindistan cevizi

  • istege baglı toz kakao 1 tatlı kaşıgı

YAPILIŞI : Derin kaba kremayı döküyoruz.petibörleri elimizle yada doğrayıcıdan pasracalı


yoruz.ben bezın arasında kırdım hepsını.bunu sıvı kremaya ekleyip yoğuruyoruz. karışıma cevız ve hındıstan cevızlerını ve 1 su bardağı toz sekeri eklıyoruz.elimizle şekıl vererek cevız buyuklüğünde toplar hazırlıyoruz.ve hındistan cevızıne bulayıp servis ediyoruz. afiyet olsun

5 YORUM:

Adsız dedi ki...

canım çok guzel olmuş ellerıne saglık.

Adsız dedi ki...

acaba cevızde içine koyulabılırmı

Mutfakname-Zuhal dedi ki...

rukiye ciğim, evet ıstersen ıcıne cevız katabilirsin. Berna cım yorumun ıcın teşekkur ederım.

Adsız dedi ki...

ellerınıze saglık zuhal hanım blogunuz da hayırlı olsun yeni tarıflerınızı sabırsızlıkla beklıyoruz.

Adsız dedi ki...

mor menekşe, teşekkür ederım.